Arbeidsmarkt communicatie

Strategy

KPI's

Search Engine Marketing

Daarom AskSem

AskSem is dé specialist in Recruitment Marketing en kent als geen ander het werkveld van de intermediairs in de personeelsbemiddeling. Dankzij jarenlange ervaring en actuele kennis van marktontwikkelingen is AskSem de ideale sparringpartner voor elke uitdaging in Recruitment Marketing.

  • Hoe Werkt AskSem?

AskSem biedt altijd een eerlijk en open advies en zorgt dat de gestelde doelen worden behaald. Dankzij het unieke Recruitment Marketing Framework van AskSem, gecombineerd met anders- en omdenken, ziet AskSem altijd nieuwe kansen en mogelijkheden.

  • Wat biedt AskSem?

AskSem biedt recruiters effectieve oplossingen voor het aantrekken van de juiste doelgroep met behulp van haar eigen ontworpen 'AskSem Recruitment Marketing Framework'.

Onze diensten

Hoe kan AskSem helpen?

Strategie

Het unieke AskSem Framework zorgt voor een krachtige strategie die gericht is op het vinden, boeien en binden van kandidaten of opdrachtgevers.

Strategie

Recruitment Website

AskSem heeft meer dan 10 jaar ervaring in het realiseren van recruitment websites. Met een website ontwikkelt door AskSem blaas je de concurrentie direct van tafel!

Recruitment Website

Job Marketing

Tijdwinst in het publiceren en verspreiden van vacatures naar de meest succesvolle vacaturesites, aangeboden door slimme algoritmes en real-time inzicht.

Job Marketing

Recruitment KPI's

Recruitment KPI's zijn hot! Hoeveel intakes heb jij nodig voor 1 plaatsing? Wat zijn de marketingkosten per plaatsing? AskSem biedt real-time inzichten.

Recruitment KPI's
Chat openen
Heb je een vraag?
Hi! Heb je een vraag? Chat met ons via WhatsApp.