Job marketing

 • Effectief werven via Job Marketing

Recruiters van werving- en selectiebureaus doen er alles aan om de juiste mensen op de juiste arbeidsposities te plaatsen. Maar hoe bereik je deze gewilde specialisten? Met AskSem vergroot je je kansen om doelgericht de juiste kandidaat te vinden.

 • Wat is Job Marketing?

Bij Job Marketing speelt de werving van kandidaten zich af via de verschillende kanalen zoals social media, vacaturesites en Google. Het grote voordeel van Job Marketing is dat het steeds veelzijdiger wordt en beter meetbaar.

 • Wat kan AskSem betekenen?

AskSem kent een uniek platform en werkwijze om meerdere campagnes tegelijkertijd te beheren. Hierdoor kun je als recruiter alle tijd en aandacht besteden aan kandidaten en opdrachtgevers en toch doelgericht jouw doelgroep bereiken.

werken-bij-website-facebook-1.png
8-1-3.jpg

Werkwijze AskSem

 • AskSem Recruitment Marketing Framework

Met het unieke AskSem Recruitment Marketing Framework (kortgezegd AskSem's Framework) zorgt AskSem voor een krachtige strategie die gericht is op het vinden, binden en boeien van jouw ideale kandidaat of opdrachtgever.

 • Recruitment Marketing uitbesteden

AskSem is de marketingafdeling van jouw organisatie om alle dagelijkse online marketing werkzaamheden uit te voeren volgens de tactiek uit AskSem's Framework.

 • Meetbare resultaten

Uiteindelijk draait het voor AskSem maar om één ding: zorgen dat jij meer dan tevreden bent over de resultaten. Met behulp van succesvol bewezen software oplossingen kunnen marketing- en recruitment KPI's samen komen en inzichtelijk worden in één oogopslag.

Wil jij nú meer kandidaten ontvangen?

Ontvang de gratis Recruitment Marketing Scan!

  AskSem Framework

  AskSem geeft een waardering aan een aantal diensten of vacatures  die op dat moment door jouw organisatie wordt aangeboden aan jouw ideale opdrachtgever en kandidaat.

  Waar is jouw ideale kandidaat of klant? Hoe ziet jouw markt eruit? Met behulp van een eigen ontworpen framework zorgt AskSem ervoor dat je ‘de juiste berg beklimt’

  Helderheid krijgen in de statistieken, gedragingen en interesses van jouw perfecte kandidaat of opdrachtgever.

  Per avatar bepaalt AskSem samen met jou de ideale klantreis  volgens het eigen ontworpen  Marketing Relatie Framework.

  Met het hebben van een Online Groei formule komt er inzicht in wat de belangrijkste activiteiten zijn die online groei stimuleren.

  AskSem biedt altijd een eerlijk en open advies en zorgt dat de gestelde doelen worden behaald.

  Chat openen
  Heb je een vraag?
  Hi! Heb je een vraag? Chat met ons via WhatsApp.