7-3.svg

Recruitment Automation

  • Wat is recruitment automation?

Haal je alles uit de software die je momenteel gebruikt? Waarschijnlijk niet. Ondanks de gebruiksvriendelijke oplossingen die worden aangeboden op de markt voor recruitment- en marketingprocessen blijven veel functionaliteiten ongebruikt. Zonde! Het goed inzetten van automation kan recruiters zoveel tijdwinst besparen en extra succes opleveren.

AskSem is ervaren in het optimaliseren van recruitment- en marketingprocessen. Denk aan (herhaal) taken en workflows te analyseren, standaardiseren en in het algemeen te stroomlijnen.

  • Automation met Zapier

AskSem is specialist in het realiseren en integreren van marketing en recruitment processen. Onze gecertifieerde Zapier & Make (voorheen Integromat) experts realiseren naadloze koppelingen tussen verschillende software systemen om recruitment en marketing processen volledig aan elkaar aan te sluiten.

Wil je meer weten over recruitment automation? AskSem!

Waarom een Recruitment website?

Candidate Journey

Designs ontworpen voor een optimale kandidaat sollicitatie ervaring.

Veel Tijdwinst

Door integraties met het je ATS, Social Media, Jobboards en niche sites.

Sterk in Online Marketing

Gebouwd voor het aantrekken van kandidaten en opdrachtgevers.

Een Online platform

  • Koppeling met ATS

Een recruitment website functioneert vaak als een 'voordeur' van een ATS systeem. Met een koppeling tussen beide systemen wordt het mogelijk om bijvoorbeeld kandidaat en vacature informatie automatisch uit te wisselen.

  • Job Marketing

Met het Online Platform van AskSem kun je snel en makkelijk de vacature verspreiden naar de meest relevante kanalen. Hiermee krijg je in één keer toegang tot een legio relevante kanalen zoals vacaturebanken, social media kanalen of niche websites.

  • Performance analyse platform

AskSem analyseert prestaties. Wil je de details van zowel jouw Recruitment Marketing als Recruitment Proces de prestaties in één overzicht? AskSem biedt in een eenvoudig dashboard beide prestaties real-time. Hiermee ben je in staat kosten te besparen, processen te optimaliseren en de marges te verhogen.

asksem-data.png
Chat openen
Heb je een vraag?
Hi! Heb je een vraag? Chat met ons via WhatsApp.