• Vondellaan 46, 3521 GH Utrecht
  • info@asksem.nl
  • 030-3690779

Jobmarketing blog

Als recruiter ben jíj de expert in het bereiken van mensen, het enthousiasmeren van opdrachtgevers en kandidaten en zie jij de match tussen kandidaat en werkgever. Maar waarschijnlijk zijn administratieve handelingen niet echt jouw ding. Misschien vergeet je wel eens wat te noteren of heb je een hekel aan 'dubbel' werk? Met recruitment automation kun je een hoop tijd besparen bijvoorbeeld door systemen met elkaar te koppelen zoals een ATS met een boekhoud programma. En dat bespaart behoorlijk wat tijd, geld en ergernissen!

De eerste marketing automation tools verschenen 15 jaar geleden al op de markt. Toen al waren er oplossing om taken effectiever en efficiënter uit te voeren. Toch zijn nog maar weinig mensen op de hoogte van de mogelijkheden.

Volgens Wikipedia is 'het ei van Columbus" een uitdrukking voor het hebben van een simpele oplossing voor een moeilijke opgave.

Wat zijn Recruitment KPI's? Er is niet direct een definitie van Recruitment KPI’s. Iedereen kan zelf invulling geven aan de definitie van zijn of haar KPI’s.

Chat openen
Heb je een vraag?
Hi! Heb je een vraag? Chat met ons via WhatsApp.