Hoe kan AskSem helpen?

Meer kandidaten

Aantoonbaar en structureel meer kandidaten aantrekken? AskSem biedt een eigen ontworpen Recruitment Marketing strategie aan gericht op meer kandidaten vinden, boeien en binden.

Meer vacatures

Interesse in meer vacatures? Met een professionele mix van strategie, content, social media en wervende elementen realiseert AskSem aantoonbaar meer leads van vacatures of opdrachtgevers.

Tijdsbesparing

Heb je geen tijd of interesse om dagelijks met marketing bezig te zijn? AskSem biedt full service marketing diensten aan voor het doeltreffend inzetten van Recruitment Marketing.

1-1-1.svg

Recruitment Marketing

  • Wat is Recruitment Marketing?

Recruitment Marketing is de verzamelnaam van alle online marketing activiteiten die je gebruikt om jouw potentiële kandidaten in kaart te brengen, te verleiden én te overtuigen om met jou in zee te gaan.

  • Waarom AskSem?

AskSem is dé partij voor intermediairs in de arbeidsmarktbemiddeling die structureel meer plaatsingen willen realiseren met het gemak van uitbesteden en het voorkomen van risicovolle investeringen met als gewenst resultaat omzetstijging en tijdwinst.

  • Meer kandidaten en vacatures aantrekken

  • Meer plaatsingen realiseren

  • Employer Branding versterken

  • Recruitment proces optimaliseren

Onze diensten

Strategie

Het unieke AskSem Framework zorgt voor een krachtige strategie die gericht is op het vinden, boeien en binden van kandidaten of opdrachtgevers.

Strategie

Recruitment Website

AskSem heeft meer dan 10 jaar ervaring in het realiseren van recruitment websites. Met een website ontwikkelt door AskSem blaas je de concurrentie direct van tafel!

Recruitment website

Job Marketing

Tijdwinst in het publiceren en verspreiden van vacatures naar de meest succesvolle vacaturesites, aangeboden door slimme algoritmes en realtime inzicht.

Job Marketing

Recruitment KPI's

Recruitment KPI's zijn hot! Hoeveel intakes heb jij nodig voor 1 plaatsing? Wat zijn de marketingkosten per plaatsing? AskSem biedt real-time inzichten.

Recruitment KPI's

Ervaringen van opdrachtgevers.

Chat openen
Heb je een vraag?
Hi! Heb je een vraag? Chat met ons via WhatsApp.